(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu zamonaviy arxitekturadagi ishlab chiqarish jarayonlari, uning jamiyatdagi ishlab chiqarish jarayonlari, ishlab chiqarish jarayonlari hamda ishlab chiqarish korxonalarini rejalashtirish masalalari yoritilgan. , energiya tejamkor texnologiya, "aqlli bino" tizimlari, yashil arxitektura va O’zbekistonda arxitektura sohasining istiqbollari tahlil qilingan.