(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada organik kimyo haqida umumiy tushuncha berilgan .Organik birikmalarning o’ziga xos xususiyatlari,sinflanishi va ishlatilish sohalari haqida ma’lumotlar berilgan.