(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
мазкур мақолада Мустақил Давлатлар Хамдўстлиги мамлакатларининг иқтисодиёт объектларидаги фуқаро муҳофазаси бўйича ҳужжатларни ишлаб чиқишдаги илғор тажрибалари, уларнинг афзалликлари ва уларни мамлакатимизда жорий этиш бўйича таклифлар ишлаб чиқилган.