(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada ofis jihozlariga texnik xizmat ko‘rsatishning nazariy va amaliy asoslari yoritilgan. Kompyuter, printer, skaner, nusxa ko‘chirish qurilmalari va ko‘p funksiyali ofis uskunalarining uzluksiz ishlashini ta’minlash usullari, profilaktik xizmat ko‘rsatish bosqichlari hamda texnik nosozliklarni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilingan. Shuningdek, texnik xizmat ko‘rsatishning mehnat unumdorligi va iqtisodiy samaradorlikka ta’siri yoritilgan.