(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada rivojlangan xorijiy mamlakatlar ta’lim tizimlarida kvalimetrik monitoringni tashkil etishning zamonaviy yondashuvlari va ilg‘or tajribalari tahlil qilinadi. Ta’lim sifatini baholashda qo‘llanilayotgan mezonlar, indikatorlar va monitoring mexanizmlarining samaradorligi yoritiladi. Shuningdek, xalqaro tajribalar asosida ta’lim sifatini boshqarish va takomillashtirishning ustuvor yo‘nalishlari ko‘rib chiqiladi.