(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Kurashchilarning kurash usullari va taktik harakatlarini o‘zlashtirish darajalari yordamida texnik-taktik xarakatlarini takomillashtirish jarayoni ochib berilgan.