(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Avtomobillarga texnik xizmat ko‘rsatish-bu nosozliklar, favqulodda avtomobil qismlarida vujudga keladigan buzulishlar paydo bo‘lishi va uning oldini olishga qaratilgan profilaktika chorasi. Shunday qilib, avtomobillarning ishonchliligi va samarali ishlashi ta’minlanadi. Avtomobillardan foydalanish ularning egalaridan hamma narsani talab qiladi ularni ehtiyot qismlar bilan uzluksiz ta’minlashning xizmat qilish muddati, keyin, ta’mirlash xizmatlari.