(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada to‘plam tushunchasi, uning asosiy turlari, bo‘sh va qism to‘plamlar, shuningdek chekli va cheksiz to‘plamlarning mazmuni yoritilgan. To‘plam nazariyasining matematikadagi o‘rni va amaliy ahamiyati misollar yordamida tushuntirilgan.