(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
: Maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida ingliz tilidagi dialogik nutq kompetensiyasini rivojlantirishda qo‘llaniladigan innovatsion pedagogik metodlarning samaradorligi tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari kommunikativ va interaktiv yondashuvlarning o‘quvchilarning nutqiy faolligi hamda muloqot ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi ahamiyatini ko‘rsatadi.