(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada Turkiston jadidchilik harakatining yorqin namoyondasi, ma’rifatparvar , publisist , dramaturg Mahmudxo‘ja Behbudiy asarlarida ma’naviy-ahloqiy tarbiya masalasi hayotdidagi o‘rni masalasi aks etganligi tilga olinadi. Behbudiyning fikrlari va u olib borgan faoliyatning hozirgi yosh avlodga ibrat bo‘la olish jihatlari adibning asarlarida ham namayon qilingan.