(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada Arab tilshunosligida nahv ilmi so‘zlarning grammatik tuzilishi, ularning gapdagi vazifasi hamda grammatik kitoblarda ism mavzusi ( ad-Durusun nahviyya va Favoyid ul-ziyoiyya)kitoblari misolidagi tahlil va namunalar haqida ma’lumotlar berilgan.