(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu ilmiy maqolada O’zbekiston ta’lim tizimini chet el tajribalari orqali yanada samaradorligini oshirish, pedagogik mahoratlarni shakillantirish, o’qitish metodikalarini zamonaviylashtirish haqida so’zlar yuritilgan.