(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada biznes loyihalarning tadbirkorlik faoliyatidagi ahamiyati, start up loyihalarning iqtisodiy rivojlanishdagi o‘rni, innovatsion g‘oyalarning amaliyotga tatbiq etilishi hamda yangi ish o‘rinlarini yaratishdagi roli yoritilgan. Shuningdek, start-up loyihalarni tashkil etish bosqichlari, ularning afzalliklari va rivojlanish istiqbollari tahlil qilingan.