(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu ilmiy maqolada kimyo fanining shakllanish tarixi, zamonaviy rivojlanish yo‘nalishlari, sanoat, tibbiyot, qishloq xo‘jaligi hamda ekologiyadagi o‘rni keng yoritilgan. Shuningdek, kimyo fanining insoniyat taraqqiyotidagi ahamiyati, innovatsion texnologiyalar bilan bog‘liqligi va yosh avlodni ilm-fanga qiziqtirishdagi roli haqida fikr yuritiladi.