(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada o‘quvchilarda perfektsionizmning shakllanish omillari, uning shaxs rivojlanishiga ta’siri hamda psixologik oqibatlari tahlil qilingan. Shuningdek, perfektsionizmning salbiy ko‘rinishlarini oldini olishda maktab psixologining roli yoritilgan.