(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada psixologik treninglarning o‘quvchilar xulq atvoriga ko‘rsatadigan ta’siri tahlil qilinadi. Trening mashg‘ulotlarining o‘quvchilarda muloqot madaniyati, o‘zini boshqarish, jamoada ishlash, nizolarni hal etish hamda ijtimoiy moslashuv ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, maktab amaliyotida qo‘llaniladigan psixologik treninglarning samaradorligi va ularni tashkil etishning pedagogik-psixologik jihatlari bayon etilgan.