(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning kasb tanlash jarayoniga ta’sir etuvchi psixologik omillar, jumladan qiziqishlar, qobiliyatlar, motivatsiya, o‘z o‘zini anglash hamda oilaviy va ijtimoiy muhitning roli tahlil qilinadi. Shuningdek, maktab psixologining kasbiy yo‘naltirishdagi vazifalari yoritiladi.