(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada akademik litsey o‘quvchilariga qattiq jismlarning tuzilishini o‘qitishning nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan. Qattiq jismlarning atom-molekulyar tuzilishi, kristall va amorf holatlari, kristall panjara turlari hamda qattiq jismlarning fizik xossalarini tushuntirishda zamonaviy pedagogik yondashuvlardan foydalanish masalalari tahlil qilingan. Shuningdek, mavzuni o‘zlashtirishda vizual modellar, tajribalar va fanlararo integratsiyaning ahamiyati ko‘rsatib berilgan