(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada akademik litsey o‘quvchilariga tuzlar gidrolizi mavzusini o‘qitishning nazariy va metodik asoslari yoritilgan. Tuzlar gidrolizining mohiyati, uning turlari, gidroliz jarayoniga ta’sir etuvchi omillar hamda mavzuni tushuntirishda qo‘llaniladigan samarali pedagogik usullar tahlil qilingan. Shuningdek, laboratoriya tajribalari va interfaol metodlardan foydalanish orqali o‘quvchilarda mavzu bo‘yicha mustahkam bilim va ko‘nikmalarni shakllantirish masalalari ko‘rib chiqilgan.