(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada mashinali o‘qitish texnologiyalarining mohiyati, ularning zamonaviy axborot tizimlaridagi o‘rni hamda turli sohalarda qo‘llanilish imkoniyatlari yoritilgan. Shuningdek, mashinali o‘qitish algoritmlarining afzalliklari, kamchiliklari va kelajakdagi istiqbollari tahlil qilingan.