(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqola Ollomurod Annaboy oʻgʻlining “Oʻgʻuz, Alanquva va Shayboniynoma” asarining mavzu va gʻoyaviy- badiiy xususiyatlarini yoritib berishga bagʻishlangan. Shuningdek, bizgacha yetib kelgan Oʻgʻuzxon, Alanquva va Shayboniynoma turkumidagi bir qancha asarlar bilan gʻoyaviy jihatdan taqqoslanadi.