(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Usbu maqolada yuqori sifatli sovuq presslangan zig’ir urug’i yog’ining ta’mi o’ziga xos va rangi oltin sariq rangga ega ekanligi, u jismoniy va ruhiy salomatlik uchun muhim bo’lgan Omega-3, Omega-6 to’yingan yog’ kislotalari, B4, (xolin), E K, vitaminlari, kaliy, fosfor, rux, stigmasterol, kampesterollar, tarkibi aniqlanganligi keltirib otilgan.