(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy ayollar kostyumlarini loyihalashda dekorativ elementlardan foydalanishning badiiy va konstruktiv xususiyatlari o‘rganilgan. Dekorativ elementlarning kostyum kompozitsiyasidagi o‘rni, ularning estetik va funksional vazifalari tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy moda tendensiyalarida kashtachilik, aplikatsiya, bezak choklari, furnitura va milliy ornamentlardan foydalanishning ahamiyati yoritilgan.