(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada ingliz tilini o‘qitish jarayonida o‘quvchilarning tinglab tushunish (listening) ko‘nikmalarini rivojlantirishning ahamiyati, samarali usullari va zamonaviy texnologiyalardan foydalanish imkoniyatlari yoritilgan. Shuningdek, tinglab tushunish ko‘nikmasini shakllantirishda uchraydigan muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilingan.