(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada oiladagi munosabatlarning psixologik talqini, oila a’zolari o‘rtasidagi o‘zaro ta’sir va emotsional bog‘liqlik masalalari yoritiladi. Shuningdek, sog‘lom oilaviy muhitning shaxs rivojiga ta’siri ham tahlil qilinadi.