(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqola o’quvchilarda o’smirlik davriga xos bo’lgan psixologik o’zgarishlar, shakllanishiga ularning rivojlanish mexanizmlari hamda shaxs ta’siri yoritiladi