(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ушбy мақолада термитларнинг турлари, уларнинг тарқалиши, бино ва иншоотларга етказадиган зарари ҳамда уларга қарши курашиш чоралари ёритилган. Термитлар асосан ёғоч конструксияларга жиддий зарар етказиб, биноларнинг мустаҳкамлигига салбий таъсир кўрсатади. Шунингдек, профилактика ва замонавий ҳимоя усуллари таҳлил қилинган. Аннотатсия: