(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu tadqiqot neftni qayta ishlash jarayonlarida oltingugurt, azot, kislorod va metall-organik birikmalarni chuqur tozalashga yo‘naltirilgan yuqori