(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada mustaqillik yillarida tasviriy san’atning rivojlanishi, Xorazm rangtasvir ustalarining o‘ziga xos yo‘nalishlari, Xorazmda so‘nggi yillardagi sohadagi rivojlanish haqida fikr-mulohazalar bildiriladi.