(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada stomatologiya amaliyotida uchraydigan kazus muammolar tahlil qilinib, real klinik holatlar asosida samarali boshqarish strategiyalari ishlab chiqildi. Tadqiqot natijalari individual yondashuv va chuqur diagnostikaning muhimligini ko‘rsatdi.