(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada sun‘iy intellektni yuridik sohada qo‘llashning ahamiyati va uning jamiyatdagi turli xil sohalarga ta‘sirini ko‘rib chiqamiz. Bundan tashqari, jahon tajribasida sun’iy intellektdan foydalanilyaptimi yoki faqat yuridik sohada emas, boshqa sohalarda ham o‘z samarasini beryaptimi - shularni bilib olishimiz mumkin. Nafaqat huquqiy sohada, balki kundalik hayotdagi barcha sohalarda sun‘iy intellekt qo‘llanilsa, insonlar uchun yordamchi vazifani o‘tashi yoki uni qo‘llash xavfni keltirib chiqarishi yoki yo‘qligi batafsil yoritilgan.