(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada korxona daromadlarini oshirishda sun’iy intellekt va raqamli texnologiyalardan foydalanish imkoniyatlari yoritilgan. Maqolada raqamli transformatsiya jarayonlarining korxonalar faoliyatiga ta’siri, sun’iy intellekt asosidagi boshqaruv tizimlari, ma’lumotlarni tahlil qilish vositalari hamda avtomatlashtirilgan biznes jarayonlarining iqtisodiy samaradorligi tahlil qilingan. Maqolada marketing, sotuv, mijozlar bilan ishlash va ishlab chiqarish jarayonlarida zamonaviy raqamli texnologiyalarni qo‘llash orqali daromadlarni ko‘paytirish imkoniyatlari ko‘rib chiqilgan. Maqolada korxonalarda sun’iy intellekt texnologiyalarini joriy etishning afzalliklari, mavjud muammolari va ularni bartaraf etish yo‘llari bo‘yicha ilmiy-amaliy xulosalar keltirilgan