(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada turizm sohasida raqamli marketing strategiyasini kompleks rivojlantirish masalalari ko’rib chiqilgan. Qidiruv tizimi optimizatsiyasi (SEO), kontent marketing, ijtimoiy tarmoqlar marketingi (SMM), email marketing va onlayn bron platformalari bilan integratsiya kabi asosiy yo’nalishlar tahlil qilingan. O’zbekiston turizm bozorining hozirgi holati statistik ma’lumotlar asosida baholangan, mahalliy turizm korxonalari orasida o’tkazilgan so’rovnoma natijalari taqdim etilgan. Tadqiqot natijasida O’zbekiston turizm sohasida raqamli marketing strategiyasini rivojlantirish bo’yicha ilmiy asoslangan amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.