(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Bugungi kunda raqamli texnologiyalarning jadal rivojlanishi va global iqtisodiyotda yuz berayotgan o‘zgarishlar tashkilotlar oldiga yangi talablarni qo‘ymoqda. Raqamli transformatsiya nafaqat axborot-kommunikatsiya texnologiyalarini joriy etishni, balki boshqaruv tizimi, biznes jarayonlari va korporativ madaniyatni tubdan takomillashtirishni ham nazarda tutadi. Bunday sharoitda tashkilotlarning muvaffaqiyati ko‘p jihatdan ularning innovatsion moslashuvchanlik darajasiga bog‘liq bo‘lib, ushbu omil tashqi muhitdagi o‘zgarishlarga tezkor javob qaytarish, yangi texnologiyalarni o‘zlashtirish va raqobat ustunligini shakllantirish imkonini beradi.