(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqola yarim o’tkazgich materiallar xossalarining temperaturaga bo’liq ravishda o’zgarishi keltirilgan hamda volt – amper xarakteristikasining o’zgarishi keltirilgan.