(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Maqolada O‘zbekiston iqtisodiy-ijtimoiy rivojlanishida muhim o‘rin tutuvchi maxsus iqtisodiy zonalarning investitsiyalarni iqtisodiyot tarmoqlariga jalb etishdagi ahamiyati keng yoritilgan. Investitsiyalarni jalb etish orqali maxsus iqtisodiy zonalarning samaradorligini oshirishga doir ilmiy asoslangan amaliy takliflar ishlab chiqilgan.