(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada Qashqadaryo viloyatida chorvachilik tarmog‘ini innovatsion rivojlantirishning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilingan. Chorvachilikda zamonaviy texnologiyalarni joriy etish, naslchilik ishlarini takomillashtirish, ozuqa bazasini mustahkamlash, raqamli boshqaruv tizimlaridan foydalanish hamda veterinariya xizmatlarini modernizatsiya qilish masalalari yoritilgan. Shuningdek, chorvachilik mahsulotlari ishlab chiqarish samaradorligini oshirish va hududning eksport salohiyatini kuchaytirish bo‘yicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.