(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada mintaqalarda agroservis xizmatlarini innovatsion rivojlantirishning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilingan. Agroservis tizimining qishloq xo‘jaligi samaradorligini oshirishdagi o‘rni, zamonaviy texnologiyalarni joriy etish, raqamli xizmatlar, servis infratuzilmasini modernizatsiya qilish hamda fermer xo‘jaliklariga ko‘rsatilayotgan xizmatlar sifati masalalari yoritilgan. Shuningdek, agroservis xizmatlarini rivojlantirish orqali agrar tarmoqning raqobatbardoshligini oshirish va iqtisodiy samaradorlikni ta’minlash yo‘llari ko‘rsatib berilgan.