(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada ingliz tilini o‘qitishda nazariy va amaliy ko‘nikmalar integratsiyasining metodik asoslari tahlil qilinadi. Xususan, grammatika, speaking, writing, listening va reading ko‘nikmalarining o‘zaro bog‘liqligi hamda ularni integratsiyalashgan holda rivojlantirishning samarali usullari yoritilgan. Tadqiqotda kommunikativ yondashuv, autentik materiallardan foydalanish, reflektiv faoliyat va zamonaviy texnologiyalarning ahamiyati asoslab berilgan. Shuningdek, integratsiyalashgan ta’limning o‘quvchilarning kommunikativ kompetensiyasini rivojlantirishdagi roli ko‘rsatib o‘tilgan. Natijada til o‘rganish jarayonining samaradorligini oshirishga xizmat qiluvchi metodik tavsiyalar ishlab chiqilgan.