(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida differensial yondashuvni qo‘llash imkoniyatlari tahlil qilingan. Differensial yondashuvning o‘quvchilarning individual xususiyatlari, bilim darajasi, qiziqishi va o‘quv qobiliyatlarini hisobga olgan holda ta’limni tashkil etishdagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, guruhli va individual topshiriqlar, moslashtirilgan o‘quv materiallari hamda o‘qituvchining yo‘naltiruvchi roli ko‘rib chiqilgan. Tadqiqot natijalari differensial yondashuv ta’lim samaradorligini oshirishda muhim omil ekanligini ko‘rsatadi.