(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada odam organizmi fiziologiyasini o‘rganishda qo‘llanilayotgan zamonaviy yondashuvlar, innovatsion pedagogik texnologiyalar hamda raqamli ta’lim vositalarining ahamiyati yoritilgan. Fiziologiya fanini o‘qitishda interaktiv metodlar, virtual laboratoriyalar, multimedia texnologiyalari va amaliy mashg‘ulotlardan foydalanishning samaradorligi tahlil qilingan. Shuningdek, talabalar tomonidan nazariy bilimlarni amaliyot bilan bog‘lash, mustaqil fikrlash va kasbiy kompetensiyalarni rivojlantirish masalalari ko‘rib chiqilgan. Tadqiqot natijalari zamonaviy yondashuvlar fiziologiya fanini chuqur o‘zlashtirishga xizmat qilishini ko‘rsatadi.