(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada EKG apparatlarining ishonchlilik darajasini oshirish usullari ilmiy-amaliy jihatdan tahlil qilindi. Tadqiqotning maqsadi elektrokardiograf apparatlarining diagnostik aniqligi, texnik barqarorligi va uzluksiz ishlashini ta’minlovchi asosiy omillarni aniqlash hamda ularni yaxshilash bo‘yicha tavsiyalar ishlab chiqishdan iborat.