(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada ota-ona, o‘qituvchi va psixolog hamkorligining o‘quvchi tarbiyasi hamda psixologik rivojlanishidagi ahamiyati yoritiladi. Ta’lim va tarbiya jarayonida o‘zaro hamkorlikni kuchaytirish orqali bolalarning intellektual, emotsional va ijtimoiy rivojlanishini qo‘llab-quvvatlash masalalari tahlil qilinadi.