(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada so‘z yasalish usullari, so‘z yasalish usullarining turlari ba’zi yasama so‘zlarning boshqa tillardan o‘zlashishi va eng asosiysi yasama so‘zlarning xalq orasida keng foydalanilishi yoritib beriladi.