(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada ingliz tilini o‘qitishda zamonaviy metodlarning samaradorligi va ularning ta’lim sifatini oshirishdagi o‘rni tahlil qilinadi. Bugungi kunda ta’lim tizimida interfaol metodlar, innovatsion pedagogik texnologiyalar hamda axborot texnologiyalaridan foydalanishning afzalliklari yoritilgan. Maqolada, ayniqsa, Communicative Language Teaching (CLT) — kommunikativ til o‘qitish metodikasi, gamifikatsiya (o‘yinlashtirish) elementlarini dars jarayoniga tatbiq etish usullari va onlayn ta’limning o‘ziga xos xususiyatlari batafsil ko‘rib chiqiladi.